Marcha Kortekaas

Marcha Vandenberg ('s Gravenhage 1972) studeerde in 1996 af aan de HKU, won de Piet Bakkerprijs en werd daarna aangenomen op de Ateliers in Amsterdam, waar ze twee jaar mocht studeren. Het werk van Marcha bestaat uit vele disciplines, ze schildert (2 x genomineerd voor de Koninklijke Subsidie voor de Schilderkunst), tekent en maakt (ongevraagd) werk in de openbare ruimte. Het is haar strijd tegen eenheidsworst, zurigheid, vertrutting en rendement denken.

-

Marcha Vandenberg (‘s Gravenhage 1972) studeerde in 1996 af aan de HKU, won de Piet Bakkerprijs en werd daarna aangenomen op de Ateliers in Amsterdam, waar ze twee jaar mocht studeren. Het werk van Marcha bestaat uit vele disciplines, ze schildert (2 x genomineerd voor de Koninklijke Subsidie voor de Schilderkunst), tekent en maakt (ongevraagd) werk in de openbare ruimte. Het is haar strijd tegen eenheidsworst, zurigheid, vertrutting en rendement denken.

Impressie